Avoin hakemus

Veikkaus – mahdollisuuksia

Haluaisitko työskennellä suomalaisessa rahapeliyhtiössä, joka tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään?

Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaista: palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, laatuasiantuntijoita, henkilöstö-, markkinointi-,viestintä- ja talousalan eri tehtävissä. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa veikkaus.fi:ssä.

Tarjoamme innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. 

Mikäli meillä ei ole avoinna juuri tällä hetkellä Sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää tästä meille avoimen työhakemuksesi. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti minkä alan osaaja olet ja minkä asioiden parissa haluaisit Veikkauksessa työskennellä. Hakemuksesi säilyy rekrytointijärjestelmässämme 36 kuukautta hakemuksen jättämisestä eteenpäin.

Jaa ilmoitus